Få passiv inntekt med Drip

Drip – passive inntekter

Med Drip kan du enkelt få 1 prosent daglig avkastning på ditt innskudd.

Om DRIP

Før vi ser på detaljene, la oss se på hva som anses å være et av de mest lønnsomme økosystemene i dag. DRIP er et prosjekt som har tatt kryptoverdenen med storm.

DRIP Networks fungerer på samme måte som et innskuddsbevis med høy avkastning ved å betale ut 1 % daglig avkastning på investeringen opptil 365 %. Avkastningen kan du enten ta ut og bytte til BNB igjen eller du kan «Hydrate» dvs sette avkasningen inn i potten din og øke den daglige avkastningen.

Hvordan få DRIP

Nå er dette spørsmålet du bør stille deg selv: hvordan kan jeg få min første DRIP? Svaret er ganske enkelt, du må bare følge oppskriften nedenfor:

  • Skaff deg for eksempel en Metamask konto, endre til Binance Smart Chain Mainnet. Overfør BNB til din Metamask BNB wallet.
  • Gå deretter til https://drip.community/fountain hvor du enkelt kan bytte ut BNB-tokens for dine første DRIP-er. Du kan kjøpe BNB stort sett hvor som helst.
  • Etterpå, følg denne lenken for å gå til drip.community/faucet?buddy=0x2464C45Cb3040821A49773717aE4d375DEe3915B hvor du kan skrive inn venneadressen min (0x2464C45Cb3040821A49773717aE4d375DEe3915B) slik at vi kommer i gang!
  • Nå gjenstår å gå til  https://drip.community/faucet, og sette inn minst 1 DRIP for å starte investeringen – jo mer du setter inn  jo mer vil fortjenesten din øke.

Vil med dette gjøre dere oppmerksom på at dette er ikke finansiell rådgiving. Prisen på Drip token kan gå opp og ned, noe som kan avgjøre om du går med overskudd på investeringen. All handel og investering i krypto, innebærer risiko for tap, noen ganger større enn 100%. Ikke invester med midler du ikke er villig til å tape.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...