Mining pool

Hvorfor bruke Mining pool?

En mining pool kan sammenlignes med en gruppe av minere som kombinerer sin datakraft for å øke sjansene for å løse en blokk i en blockchain og dermed motta belønningen som er knyttet til den.

Når man miner etter kryptovaluta som for eksempel Bitcoin, er det en konkurranse mellom alle minerne om å løse matematiske problemer for å verifisere transaksjoner og skape nye blokker i blockchain. En mining pool gjør at flere minere kan samarbeide og dele ressurser som deres regnekraft (hash rate), for å øke sjansene for å finne en blokk raskere enn om de arbeidet alene.

Minere i mining pool jobber mao sammen og deler belønningene proporsjonalt med deres bidrag til løsningen.

Mining pool er spesielt nyttig for minere som har begrenset datakraft, da det øker sjansene for å få en utbetaling i forhold til å arbeide alene. Det er også mindre risikabelt, ettersom en miner kan tjene jevnt med belønninger, i stedet for å vente på en stor utbetaling som kan kanskje aldri komme.

DxPool gir deg muligheten til å mine coins som KDA, CKB, Litecoin, Dogcoin, Siacoin, HNS med flere. Les mer hos DxPool. Når du miner må du også enten ha en egen wallet eller du kan bruke «lommebøker» som du får hos de ulike kryptobørsene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...