Seriøse Kryptobørser

Seriøse kryptobørser

Internett flommer over av useriøse aktører, falske nettsteder, falske produkter, falske kryptobørser og mye mer. Her finner dere linker til børser som er seriøse og som ikke lurer deg for penger.

Seriøse kryptobørser
Seriøse kryptobørser som du trygt kan bruke.

Coinbase – en av verdens største kryptobørser, de er listet på New York børsen og har eksistert i mange år, Coinbase gir deg også muligheten til å tjene «gratis» kryptovaluta ved å delta på ulike krypto leksjoner. Coinbase passer veldig godt for nybegynnere i kryptoverden

Binance – en verdens største og mest populære kryptobørs med mange muligheter, passer veldig bra for de litt erfarne i kryptoverden som ønsker å «trade».

Gate.io – en av de største og eldste kryptobørsene i verdden, de har alle mulige coins som du kan kjøpe og selge, i skrivende stund har de godt over 1000 forskjellige coins/tokens. De tilbyr også ulike finansielle produkter og staking, farming, lån/utlån etc.

KuCoin – en seriøs kryptobørs som mange bruker, undertegnede har brukt dem lite, men generelt anbefales de av mange.

Firi – en norsk aktør med lett registering via Vipps. Det er kjekt med en kryptobørs fra Norge som også lager skatte utkast til deg ved årsslutt. Dessverre har de et relativt begrenset utvalg av kryptovalutaer, de har de mest kjente og store som Bitcoin, Eth, XRP, Litecoin etc.

Pionex – mindre amerikansk kryptobørs med godt utvalg av kryptovaluta. De er mest kjent for automatisk handling/trading bots. Disse fungerer etter hensikten men du må selv følge med på prisintervallet som er satt.

Bittrex – en EU bassert kryptobørs, enkel og grei, lite «ekstra produkter» men fungerer veldig fint til å kjøpe og selge spesielt litt mindre kjente kryptovalutaer.

Ved å bruke linkene over vil du motta ulike velkomst bonuser og forfatter vil få en liten oppmerksomhet for å henvise deg. Uten henvisning link vil du ikke få velkomstbonus 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...