Passiv inntekt med Honeygain

Honeygain – Passiv inntekt

Honeygain gir deg muligheten til å få passiv inntekt nesten uten noen form for innsats

Hvordan fungerer det?

Kort fortalt så fungerer Honeygain slik at du deler din internett forbindelse og får dermed betalt for dette. Med andre ord lettjent ekstrainntekt.

Programmet forenkler proxy-tjenester til tredjeparter, det vil si bedrifter man kan stole på, ofte bedrifter som er listet på Fortune 500 som er en årlig liste satt sammen og utgitt av magasinet Fortune som rangerer 500 av de største amerikanske selskapene etter totale inntekter. Honeygain-nettverket brukes av forskere fra e-handels-, reklame- og webintelligensselskaper. Disse selskapene henter ut data og innsikt fra nettet ved å bruke Honeygain for å foreta markedsundersøkelser, forebygging av reklamesvindel, merkevarebeskyttelse, prisinformasjon, SEO-overvåkingstjenester med mer.

Hvordan starte med Honeygain

Det er veldig enkelt å starte med Honeygain, besøk nettstedet for å registere deg og last ned deres programvare. Programvaren installeres enkelt på de fleste enheter som PC og Mac med flere.

Rekruterer du flere brukere til Honeygain nettverket vil du også kunne få litt ekstra inntekt i form av affiliate provisjon.

Honeygain - Passiv inntekt
Honeygain – Passiv inntekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...