Ekstra inntekter med YieldNodes

Behov for ekstra inntekter? YieldNodes kan være svaret!

Yield Nodes leverer ganske bra og stabil avkastning hver måned, avkastningen varierer som oftest mellom 7% og 15% hver eneste måned.yieldnodes

YieldNodes må definitivt klassifiseres som høyrisiko

Det har utviklet seg fra begynnelsen som et rent masternoding-prosjekt til en masternoding / staking som vokste gjennom anskaffelse av valutaer / partnerskap og ble etterhvert mer beslektet med oppstartprosjekter – som genererer ekstra inntekter.

Alt som genereres kastes i potten og betales ut månedlig, her går 85 % for deltakere og 15 % for Yieldnodes.

Dette er nøye vurdert ettersom kryptovalutaer svinger i verdi, noen ganger oppover med 40 %, bare for å krasje 50 % i små volatile prosjekter. Så når de gjør vurderingen tar de i betraktning fortjeneste fra prosjekter, gebyrer/gevinster fra utveksling, salg, annonseinntekter

Yieldnodes er et serverleieprogram, IKKE en tradinginvestering. Det er ikke relatert til handel med kryptoer eller valutaer på noen måte.

Yieldnodes er ikke regulert eller overvåket av noen finansiell enhet, og har aldri hevdet å være det. Det er et prosjekt laget av kryptoentusiaster for andre entusiaster av kryptovaluta og masternoding.

Resultatene er IKKE garantert, og er svært avhengig av at kryptovalutamarkedene gjør det bra.

Besøk Yieldnodes og les mer her.

OBS! Dette er ikke et finansielt råd eller en anbefaling om å kjøpe finansielle produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...